Ditt Elföretag i Huddinge och Stockholm

Vi är ett väletablerat elföretag som utför alla vanligt förekommande elektriska-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag på Huddinge och Stockholm med omnejd.

Lokala elinstallationer i Huddinge-området

Vi utgår från våran bas i Huddinge, där vi har hjälpt till med alla slags elinstallationer i närområdet så som; Trångsund, Glömsta, Vårby, Segeltorp, Länna, Bruket, Lissma, Gladökvarn, Farstanäset, Stuvsta, Flemingsberg, Vidja, Ågesta och Skogås. Fördelen att välja oss är att vi finns i närheten och kan området!

Tjänster vi utför:

Utbildning & Säkerhet

Vi innehar behörighet som elektriker, genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi hjälper dig med rådgivning och utför energibesparande åtgärder i bostäder och kontor med hjälp av bland annat LED-Belysning.

Seriösa elektriker i Nacka

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Vi ger givetvis garantier på utförda arbeten, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa elprojekt!

Utomhus belysningEldragning Nyproduktion

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *