Smarta Hem & Fjärrstyrning i Huddinge, Stockholm

Många tillverkare har idag fixat smarta lösningar som gör vardagen enklare. Du kan till exempel fjärrstyra dina kaffemaskiner eller anpassa din belysning. Våra behöriga elektriker anpassar fjärrstyrningen efter ditt hem så du får exakt de funktioner som du behöver. Vi tar alltid hänsyn till dina önskemål.

Styr ditt hem med ett enkelt knapptryck

Det spelar ingen roll om du är hemma eller bortrest. Med smarta hem kontrollerar du flera apparater med ett enkelt knapptryck. Allt du behöver är en mobil eller surfplatta. Vi är specialister på smarta hem och kan även komma med bra tips och råd. Allt är skräddarsytt för varje kund.

Därför ska du välja smarta hem

Det finns många anledningar till att välja smarta hems lösningar och fjärrstyrning. Du kan till exempel få information om dina dörrar är stängda eller öppna. Du kan även ha en sensor i golvet som varnar om du får läckage.

Vi utgår från Huddinge

Vi hjälper dig med smarta hem på flera platser i Stockholm som Huddinge, Enskede, Gullmarsplan och Globen. Börja med att ringa oss så kan vi prata mer om vilka lösningar du är ute efter. Vi erbjuder även totalentreprenad om det önskas.

Vi kan även hjälpa er med installation av automatiska strömbrytare / rörelsevakt runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparingLjussättning Belysning energibesparing

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *