Automatiska Strömbrytare & Rörelsevakt i Huddinge, Stockholm

Det kan vara väldigt användbart att ha automatiska strömbrytare som reagerar på rörelse. Det är till exempel mer energisnålt. Du behöver inte heller oroa dig för att du ska glömma och släcka en lampa när du lämnar en lokal. Det är också mycket mer bekvämt för alla som rör sig i en lokal. Vår välrenommerade firma hjälper dig.

Här kan du installera en rörelsevakt

Många väljer att installera en rörelsevakt i förråd eller badrum. Men rörelsevakter funkar också i betydligt fler utrymmen. De går även att användas utomhus vid behov. Det kan till exempel vara användbart att ha dem vid entrén till din villa eller vid ingången till flera lägenheter. Vi fixar en skräddarsydd lösning som du kan vara nöjd med.

Få hjälp i Huddinge

Går du i tankar om att installera automatiska strömbrytare kan vi alltid hjälpa till. Vår bas finns i Huddinge men vi rör oss inom ett stort område. Några av de områden där vi arbetar är Globen, Enskede, Älvsjö och Skogås. Vi har möjligheten att vara väldigt flexibla.

Boka in ett första hembesök

Du är varmt välkommen att boka in ett första hembesök så vi kan se vad du har för förutsättningar. För oss spelar det ingen roll om det är en enstaka strömbrytare eller ett större projekt. Vi behandlar alla kunder med samma entusiasm.

Vi kan även hjälpa er med elbesiktning & elrevision runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparingEl tel Data Larm Eldragning värmegolv

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *