Installera Jordfelsbrytare i Huddinge, Stockholm

En jordfelsbrytare är en billig men livsviktig försäkring som kan rädda liv. De flesta elolyckor kan nämligen förhindras genom att man installerar en jordfelsbrytare. Våra drivna och noggranna elektriker kan garantera dig en säker och trygg installation efter dina behov. Vi har kunskap om de flesta typer av fastigheter.

Så fungerar en jordfelsbrytare

Syftet med en jordfelsbrytare är att mäta strömmen som går genom en fastighet. Om jordfelsbrytaren märker att strömmen håller på att ta fel väg då bryter den den snabbt. Då är det ingen risk att du kommer i kontakt med objekt som är strömförande. En jordfelsbrytare skyddar även mot brand vilket är viktigt i alla typer av fastigheter.

Vi finns i Stockholmsområdet

Vi verkar i Huddinge men vi tar också uppdrag på andra närliggande orter. Vi kan till exempel komma och installera en jordfelsbrytare hos dig som bor i Trångsund, Globen, Blåsut, Älvsjö, Enskede och Gullmarsplan. En av våra styrkor är att vi är väldigt flexibla som elektriker.

Vi kan hjälpa dig utnyttja ROT-avdraget

Ett enkelt sätt att hålla nere kostnaderna är att använda sig av ROT-avdraget. Om du vill använda det ser vi till att du får det korrekta beloppet på din faktura redan från början. Hör av dig till oss redan idag.

Vi kan även hjälpa er med installera smarta hem & fjärrstyrning runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparing

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *