Installation av Takvärme i Huddinge, Stockholm

Visste du att många fastigheter skadas av snö och is som ligger på taket? Det är ett vanligt problem i Skandinavien under vinterhalvåret. Lösningen på detta kan vara att installera takvärme. Om det redan finns takvärme i fastigheten kan vi också komma och göra en bedömning om det behövs service eller inte.

Se över takvärmen regelbundet

Det är viktigt att du ser över din takvärme med jämna mellanrum så du vet att den fortfarande är i bra skick. Våra pålitliga och kunniga experter vet precis vad de ska kolla efter. Vi har vår bas i Huddinge men är också verksamma i områden som Blåsut, Skogås och Enskede.

Vi håller nere installationskostnaderna

Vi gör alltid vårt yttersta för att hålla nere installationskostnaderna och för att det ska bli en lönsam affär för dig som kund. Vi håller en nära dialog med dig genom hela samarbetet så du hela tiden vet vad som pågår. Som firma har vi också ett kvalitetstänk i allt vi gör och vi är specialister på takvärme.

Få ett första kostnadsförslag

Takvärme är en stor investering och vi guidar dig gärna från början till slut. Du kan alltid höra av dig till oss och få ett första kostnadsförslag. Sedan tar vi det vidare därifrån.

Vi kan även hjälpa er med installera jordfelsbrytare runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparing

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *