Elbesiktning & Elrevision i Huddinge, Stockholm

Oavsett om du köper ett nytt eller begagnad hus rekommenderas du göra en elbesiktning i samband med att du flyttar in. Vi har full kompetens och behörighet att genomföra detta på bästa sätt. Du kan kontakta oss oavsett vilken typ av fastighet det rör sig om. Vi har också kompetens att utföra en elrevision med jämna mellanrum.

Var på den säkra sidan

För att du ska kunna känna dig trygg i en fastighet eller bostad är det viktigt att veta att elen fungerar som den ska. Vi kan alltid komma ut och utföra en besiktning. Om vi upptäcker några fel kommer vi också med förslag på åtgärder.

Kontakta oss i Huddinge

Vår firma har sitt huvudkontor i Huddinge men vi är flexibla att utföra uppdrag på flera närliggande platser. Vi kan till exempel komma ut till dig i Enskede, Trångsund, Skogås, Blåsut och Älvsjö. Bara kontakta oss så försöker vi lösa din förfrågan på bästa sätt.

Glöm inte utnyttja ROT-avdraget

Du vet väl om att du ofta kan ta del av ROT-avdraget som privatperson om du väljer våra tjänster. Vi kan berätta mer om detta i samband med att du kontaktar oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi kan även hjälpa er med elinstallation eller byta elcentral elskåp runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparingEl tel Data Larm Eldragning värmegolv

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *