KNX Fastighetsautomation i Huddinge, Stockholm

Med vår elfirma bakom dig blir det enkelt att installera KNX system i din fastighet. Vi har kunskapen och utbildningen som krävs för att du ska få ett snyggt och fackmannamässigt resultat varje gång. Med hjälp av KNX ser du till att minska systemantalet i din fastighet. På så sätt kommer du också att minska dina kostnader såväl som antalet felkällor när du behöver service eller elektriker. Förutom Huddinge jobbar vi på platser som Skogås, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen & Tallkrogen. 

Spara upp till 30 % med KNX

Jämför vi med konventionella lösningar kan KNX hjälpa dig att spara hela 30 %. Det är naturligtvis ett av systemets absolut främsta fördelar. Det här systemet gör det även möjligt för dig att snabbare och enklare få kontroll över din och fastighetens energianvändning.

Vi erbjuder:

 • Smarta lösningar för alla behov
 • Möjlighet att spara upp till 30 %
 • Större koll på din ekonomi och energiförbrukning
 • Professionella och behöriga installatörer
 • Fastighetsautomation för alla byggnader

Installation av kompetenta och certifierade hantverkare

När ett nytt system ska integreras i din fastighet är det viktigt att det sker på rätt sätt. Under vårt tak arbetar endast utbildade, behöriga och certifierade hantverkare som hjälper dig med uppgiften. Vårt mål är inte bara att du ska få ett system som fungerar fläckfritt, utan att du också ska känna dig välkommen och bra bemött från första kontakt med vår elfirma.

Kontakta en säker elektriker idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *