Installera Belysning i Huddinge, Stockholm

Alla fastigheter har ett behov av belysning i flera olika utrymmen. Vi satsar på belysning som är effektiv men ändå energisnål. Vill du ha hjälp med att installera belysning i din fastighet eller ditt hem är vi alltid redo att rycka ut. Vi har kunskap om allt från lägenheter och förråd till sommarstugor och restauranger.

Vi kan erbjuda en totalentreprenad

Något vi är stolta över att kunna erbjuda är totalentreprenad. Detta tack vare vårt stora kontaktnät av duktiga hantverkare i flera olika yrkesgrupper. Om du ska göra en totalrenovering behöver du alltså bara ha kontakt med oss. Det är en smidig och effektiv lösning.

Behöriga elektriker med rätt kompetens

Just elarbeten kan vara ganska komplicerade men vi kan alltid garantera att våra medarbetare har relevant utbildning. Du kan alltid få referenser om det är något som önskas. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig trygg. Du kan lita på oss i alla lägen.

Förändra hemmet med belysning

Att installera en lämplig belysning kan göra stor skillnad för ditt hem. Vi kommer gärna med tips och idéer om hur du bäst kan ändra om i ditt hus eller i din fastighet. Vi arbetar främst i Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink och Enskede.

Vi kan även hjälpa er med telekom, fiber och nätverksinstallation runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparingEl tel Data Larm Eldragning värmegolv

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *