Installation av vitvaror i Huddinge, Stockholm

Har det blivit dags att installera nya vitvaror? Eller har något akut gått sönder? Oavsett anledning kan vi komma ut och hjälpa dig. Vi har kunskap om flera varumärken och olika typer av vitvaror. Du kan till exempel få hjälp med en ny tvättmaskin eller ett nytt kylskåp. Vi anpassar oss helt efter dina behov.

Därför ska du byta ut dina vitvaror

Om du bor i en lite äldre fastighet kan det vara hög tid att byta ut dina vitvaror. Äldre vitvaror drar betydligt mer ström och är inte alls energisnåla. I en tid då elräkningarna skjuter i höjden kan det vara skönt att ha ett mer kostnadseffektivt alternativ. Dessutom är det snällare mot planeten.

Välkommen till oss i Huddinge

Har du behov av nya vitvaror så vänd dig till oss som arbetar inom ett stort område med bas i Huddinge. Några av våra lokalområden omfattar Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Enskede och Älvsjö.

Vi fixar ett första kostnadsförslag

Låter det intressant? Då kan du ta kontakt med oss för ett första kostnadsförslag. Det är helt förutsättningslöst och du kan kolla igenom det i lugn och ro. Vi finns också tillgängliga för att svara på eventuella frågor och funderingar.

Vi kan även hjälpa er med installation av värmepump runt Huddinge

El tel Data Larm Eldragning värmegolv

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *