Installation av Elbilsladdning i Huddinge, Stockholm

Allt fler investerar i en elbil eller hybrid och vill kunna ladda sin bil smidigt i sitt hem. Då kan vi komma och göra en installation av elbilsladdning. Vi hjälper dig med allt från rådgivning till färdig installation. Det spelar ingen roll om du bara vill ha en enskild laddstolpe eller flera stycken vilket kan till exempel vara aktuellt för en bostadsrättsförening.

Vår behöriga personal tar hänsyn till elnätet

Något som är viktigt när man installerar laddboxar är att man inte överbelastar elnätet. Våra auktoriserade och kompetenta elektriker vet precis hur de ska gå tillväga. Det ska inte kunna ske någon överbelastning. Du ska alltid känna att du är i goda händer.

Vi finns i Huddinge

Vi vet att intresset för elbilar är stort i hela Stockholm och därför rör vi oss också över ett stort område. Du kan till exempel kontakta oss om du befinner dig i Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö, Enskede, Huddinge, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen eller Gullmarsplan.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Om du är intresserad av en ny elbilsladdning kommer vi gärna ut på ett första besök. Då ser vi dina förutsättningar och kan även berätta mer om ROT-avdraget som är en möjlighet att få din installation till ett billigare pris via en skattesubvention. Vi hjälper dig med allt pappersarbete.

Vi kan även hjälpa er med installera solcellspaneler runt Huddinge

Ljussättning Belysning energibesparingEl tel Data Larm Eldragning värmegolv

Kontakta en säker elektriker idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *